2/12/2012

Affiliate-Denumiri

   

    Platit sa sa faci reclama produsele pe site,blog tau si primesti  ceva la % din produsul vandut exista mai multe modalitati de a fi platit pentru reclama facuta mai jos voi enumera cateva metode:




Cost per Actiune (CPA)

Cost pe acţiune sau CPA (cunoscut uneori ca Pay Per Acţiune sau PPA ) este o publicitate online  model de tarifare, în cazul în care agentul de publicitate plăteşte pentru fiecare acţiune specificată (  O actiune poate fi un produs de a fi achizitionat,un formular completat, inscriere etc ) legate de publicitate.

Agenţii de publicitate directa consideră CPA modul optim de a cumpăra publicitate online ca  agent de publicitate plăteşte numai pentru anunţul atunci când acţiunea dorită a avut loc. Posturile de radio şi TV oferă, de asemenea, uneori, inventarul nevândut la un cost pe bază de acţiune, dar această formă de publicitate este cel mai adesea menţionată ca "la cerere".
CPA poate fi determinată de factori diferiţi, în funcţie de cazul în care inventarul de publicitate online este în curs de a fi cumpărat.



  Cost per Mile (CPM)


           CPM înseamnă ,,cost pe 1000 de afişări". Agenţii de publicitate care difuzează anunţuri CPM îşi stabilesc preţul dorit pentru servirea anunţului de 1000 de ori, selectează anumite‎ pozitii publicitare pe care să le apară anunţurile şi plătesc de fiecare dată când anunţul lor apare.

Pentru editori, aceasta înseamnă venit în cont de fiecare dată când un anunţ CPM este servit în pagina lor. Anunţurile CPM concurează împotriva anunţurilor cu plata-pe-clic (sau CPC, cost pe clic) . Agenţii de publicitate vor trebui să liciteze o sumă CPM mai ridicată decât suma CPC a anunţurilor CPC existente, pentru a putea apărea.
Anunţurile CPM pot fi anunţuri text sau anunţuri imagine şi sunt întotdeauna direcţionate către destinaţii de plasare. Anunţurile text CPM se vor extinde pentru a ocupa întreaga unitate de anunţuri. 

CPM-ul de publicitate este adesea preferat de către editori, deoarece acestea pot fi mai sigur cu privire la veniturile care vor genera trafic de la site-ul lor.


Cost per Click(CPC

Pay-per-click ( PPC ) (de asemenea, numit cost pe clic ) modelul folosit pentru a direcţiona traficul către site-uri, în cazul în care agenţii de publicitate plătesc Publisher (de obicei, un proprietar de site web), atunci când se face clic pe anunţ.
Suma cost-pe-clic (CPC) reprezintă suma pe care o plăteşte un agent de publicitate de fiecare dată când un utilizator face clic pe anunţul său. Suma CPC a fiecărui anunţ este stabilită de agentul de publicitate; este posibil ca unii agenţi de publicitate să dorească să plătească pe clic mai mult decât alţii, în funcţie de produsul sau serviciul pe care îl promovează.
Printre furnizorii de PPC, Google AdWords , Yahoo! Search Marketing , şi Microsoft adCenter sunt cele mai mari trei operatori de reţea, şi toţi trei funcţionează în conformitate cu un model bazat pe oferta.



Affiliate marketing este o practica de marketing, în care o afacere de recompense unul sau mai multe afiliate pentru fiecare vizitator sau client adus prin eforturile de marketing afiliat proprii.Industria are patru jucători de bază: comerciale (de asemenea cunoscut sub numele de "vânzător cu amănuntul" sau "marca"), reţea (care conţine oferte de afiliere de a alege şi, de asemenea, are grija de plăţi), Publisher (de asemenea cunoscut sub numele de " afiliat "), şi de client. De piaţă a crescut în complexitate pentru a justifica un set secundar de jucători, inclusiv agenţii de management afiliat,afiliatii si super-specializate de la terti furnizori.



 Sper ca  v-am fost de ajutor si am putut sa va fac sa intelegeti ce inseamna aceste denumiri daca v-am fost de ajutor nu ezitati sa dati macar un like



Sursa Wikipedia.org







This post was written by:

Emil is the oner of the blog My Personal Blog...

Anghel Emil is a professional blogger and web developer. Follow him or email him

Do you Like this article?

Get Free Email Updates Daily!

Follow us!

Topics

Flash Labels by Way2Blogging

Popular

Random

 

Persoane interesate

free counters
Get This Widget

Help this Blog

DMCA.com
Design by Anghel Emil | | My Profile