2/06/2012

Organizaţiile care conduc omenirea din spatele scenei.


Organizaţiile care conduc omenirea din spatele scenei. Cele mai fascinante societăţi secrete

    istoria a demonstrat în nenumărate rânduri că oamenii sunt simple marionete, conduse cu îndemânare de un păpuşar curajos. Realitatea pe care o percepem în jurul nostru este o mică parte din adevăr, iar lucrurile mari, care contează şi trasează drumul istoriei se fac din spatele scenei. Cei mai puternici oameni din lume fac parte din organizaţii secrete care au un impact impresionant asupra vieţilor celor mulţi.


Societatea "Craniu şi oase"

Organizaţia a fost întemeiată la Universitatea Yale in 1832 şi s-a numit iniţial "Frăţietatea morţii", scrie Listverse. Este una din cele mai vechi organizaţii secrete studenţeşti şi foloseşte ritualuri masonice. Membrii săi se întâlnesc în fiecare joi şi duminică într-o clădire pe care ei o numesc "Mormântul".

Potrivit lui Judy Schiff, documentarist la Universitatea Yale, numele membrilor nu erau secrete până în anii 1970, însă ritualurile lor, da. Atât Bush senior, cat şi George W. Bush fiul au fost membri ai acestei organizaţii atunci când au studiat la Yale.


Francmasonii
Loja Francmasonilor a fost creată în 1717 atunci când patru grupuri mici de masoni s-au întâlnit. Masonii îşi conduc întâlnirile printr-un ritual bine pus la punct. Simbolurile sunt o parte foarte importantă a activităţlor : pătratul şi busola sunt doar câteva dintre elementele care le ghidează ritualurile.

Ei se referă la Dumnezeu ca la "Marele Arhitect al Universului" şi pretind despre ei că sunt oameni de cultură care se implică în toate nivelurile societăţii, ajutându-i pe cei nevoiaşi.

Rosicrucianii
Iniţial a fost un grup care a fost pus la punct de către protestanţii germani în anii 1600, atunci când au fost publicate trei documente: Fama Fraternitatis Rosae Crucis, Confessio Fraternitatis şi Nunta lui Christian Rosenkreutz. Aceste scrieri au fost foarte populare şi răspândite în rândul oamenilor culţi. Primul document spune povestea unui alchimist care a călătorit prin mai multe părţi ale lumii, de unde a strâns informaţii secrete. Cel de-al doilea document spune istoria unei organizaţii din care făceau parte mai mulşi alchimişti care doreau să schimbe partea politcă a Europei. Iar cel de-al treilea document descrie invitaţia lui Christian Rosenkreutz de a participa la "Nunta ancestrala a regelui şi reginei la Castelul Miracolelor".

Ordo Templi Orientis (OTO)


A fost iniţial o organizaţie care se asemăna foarte mult cu masoneria, însă, aflată sub conducerea lui Aleister Crowley, a împrumutat un caracter religios ocult. Membrii organizaţiei sunt adepţi ai principiilor ezoterice New Age. În prezent sunt peste 3.000 de membri în întreaga lume, majoritatea fiind oameni politici cu funcţii înalte în cele mai puternice state din lume.









Cavalerii Templieri




În prezent, Ordinul Cavalerilor Templieri nu mai are de a face cu practicile sale violente din trecut, ci se pretinde a fi o variantă modernă şi mai deschisă a Masoneriei. Pentru a face parte din acest grup trebuie să fii maestru mason.




Illuminati





Deşi se crede că această organizaţie este de fapt o legendă, care a luat naştere în Germania anilor 1700, sunt adepţi care consideră că persoane importante fac parte din aceasta organizaţie: George Bush, Barack Obama şi alţi lideri de talie mondială. Principala preocupare a "Iluminaţilor" este crearea unui Guvern Mondial, care să fie construit pe baze umaniste şi ateiste.





This post was written by:

Emil is the oner of the blog My Personal Blog...

Anghel Emil is a professional blogger and web developer. Follow him or email him

Do you Like this article?

Get Free Email Updates Daily!

Follow us!

0 comentarii:

Comment here

Topics

Flash Labels by Way2Blogging

Popular

Random

 

Persoane interesate

free counters
Get This Widget

Help this Blog

DMCA.com
Design by Anghel Emil | | My Profile