1/31/2012

In deschidere. Despre Occupy

In deschidere. Despre "Occupy..."


Lumea in care traim astazi si vietile noastre arata complet altfel decat ne-am dori.
Absolut toate institutiile ce au rolul de a ne organiza vietile sau de a ne furniza lucrurile vitale traiului pe acest pamant, sunt CORUPTE si DISFUNCTIONALE.
Miscarea Occupy s-a nascut din protestul unanim fata de acest sistem corupt si disfunctional care ne guverneaza astazi vietile.
Este o miscare pasnica fara lideri, o miscare a tuturor care militeaza pentru schimbarea sistemelor actuale ce stau la baza structurii economice.
Nu este o actiune indreptata impotriva guvernului, sau a unui partid politic, ci o manifestare a constiintei fiecaruia ce sustine ca scop principal al societatii noastre , BINELE TUTUROR.
Este o miscare initiata de oameni, din dorinta de a trai intr-o lume in care falimentele, abuzurile bancare, justitiare, sociale, p
olitice, economice, foametea, saracia, traficul de influenta, nu exista. O lume fara dictatura militara, crime de razboi, corporatii sau bancheri.
Sustine dreptul de a trai intr-o libertate reala, si nu una insinuata de cei de la putere, prin manipulare!
Sustine dreptul fiecarui om de a progresa in societate fara a face rau celor din jur, lui insusi sau acestei planete!
Sustine echilibrul social, financiar si justitiar, o alimentatie sanatoasa , existenta unor spitale si scoli adevarate si acces liber la informatii reale!
Sustine dreptul individual al fiecaruia de a fi tot ceea ce poate fi, de a face ceea ce isi doreste cu adevarat, de a-si implini vocatia, de a avea curajul sa viseze,de a indrazni sa mearga pana in panzele albe pentru a-si indeplini visul fara frica!
Totodata, miscarea Occupy nu doar protesteaza pentru schimbare ci creaza impreuna cu toata lumea solutiile catre aceasta schimbare.
Aceasta miscare functioneaza ca un generator de solutii pentru problemele din orice domeniu, cauzate de sistemul actual ajutandu-se de forta si expertiza TUTUROR.
Astfel, ea are nevoie de toate fortele fiecaruia pentru a crea o viata mai buna in care toata lumea sa se poata bucura, in pace, de o existenta in care banii, frica, lacomia, manipularea si competitia nu vor mai fi un pilon al configuratiei sociale si economice.
Scopul principal al societatii noastre trebuie sa fie binele tuturor, egalitatea tuturor, oferirea unei vieti bune pentru toti deoarece fiecare din noi are locul lui sub Soare!




This post was written by:

Emil is the oner of the blog My Personal Blog...

Anghel Emil is a professional blogger and web developer. Follow him or email him

Do you Like this article?

Get Free Email Updates Daily!

Follow us!

0 comentarii:

Comment here

Topics

Flash Labels by Way2Blogging

Popular

Random

 

Persoane interesate

free counters
Get This Widget

Help this Blog

DMCA.com
Design by Anghel Emil | | My Profile